ELEKTRONISCH


1. Easy speaker

Easy speaker – Uitrusting die in de auto kan worden gebruikt, is perfect als cadeau.

Een daarvan is een luidspreker die werkt met behulp van Bluetooth-technologie. Allereerst kan de bestuurder telefoneren, maar dit is niet de enige functie.


Product nummer 2

Het maakt ook mogelijk speel muziek en geef instructies op basis van het GPS-signaal. Een rij-recorder kan ook een goed idee zijn. Het is handig als er een schok of een ongeluk gebeurt – dankzij foto- of videomateriaal kun je het verloop van het evenement volgen.


Product nummer 3

Elektronische gadgets als geschenk hoeven niet altijd praktisch te zijn – soms kunnen ze gewoon een bron van groot plezier zijn. Dit zijn de items die gebruik maken van Virtual Reality technologie. VRG bril brengt de gebruiker naar een compleet andere wereld en biedt een onvergetelijke ervaring. Hoe hoger de klasse van de apparatuur, hoe beter.


Product nummer 4

Als u aan dit voorstel denkt, onthoud dan dat kwaliteit tegen een lage prijs kenmerkend is voor veel items die worden getoond bij, waar productkortingen van toepassing zijn. Naast VR-apparaten vind je ook andere elektronische gadgets voor mannen, zoals drones.


Product nummer 5

Dit verhoogt de verkeersveiligheid aanzienlijk en biedt tegelijkertijd meer comfort. Andere gadgets voor mannen, wat het overwegen waard is, het zijn Parkeersensoren. Dergelijke apparaten kunnen het leven in de stad aanzienlijk vergemakkelijken, waar je vakkundig moet parkeren op smalle plaatsen, en elke centimeter is zijn gewicht in goud waard.


Via het Internet zijn we onproductief. Door de nieuwe technologie praten we niet meer met elkaar. Het leven was vroeger beter zonder, en de mensen waren gelukkiger. Of om zeker te zijn? Ik word ‘ s morgens wakker en het eerste wat ik doe is mijn smartphone pakken om uit te vinden hoe laat het is. Met een bovenmenselijke inspanning, open ik een oog om een paar nummers op de elektronische display te zien. Helaas is het zes uur, dus het is tijd om uit bed te komen.

Ik ga naar de computer en zet hem aan. Het is nog maar twee minuten en ik heb al contact met twee elektronische apparaten. Ik ga naar het toilet. Wanneer met het terug te keren de PC al klaar om te werken. Ik controleer alle postaccounts in één klap. Ik begin portalen en allerlei websites te lezen om te weten wat er gaande is in de wereld.

Ik Ga naar Facebook om me verbonden te voelen met vrienden die ik in dagen, weken, maanden of zelfs jaren niet heb gezien. Ik weet niet eens wie ze nu zijn, wat ze doen. Als ik met hen op straat zou lopen, zou ik waarschijnlijk proberen ze niet te zien. Dat zijn ze echter ook. Maar we zijn Facebook vrienden, dus we zijn bijna zoals … vriend.

elektronisch

Ondertussen zet ik de TV aan. Al zijn werk op de achtergrond zal spelen. Als het me lukt om de tekst te schrijven, dan heb ik misschien tijd om de wedstrijd te spelen. Ik schrijf ‘s morgens omdat ik het niet graag’ s avonds doe. Ik ben niet het soort man die de nacht doorbrengt en dan slaapt tot 12:00. Ik ga liever vroeg naar bed, maar sta om zes uur op.

‘S morgens, uitgerust, is het makkelijker voor mij om me te concentreren.  Hoe dan ook, net voor negen uur, begint het. Ik begin met chatten met speech, Matthew en alle andere webschrijvers. Deel thema ‘ s, controleer jezelf teksten, we bepalen wat nu moet verschijnen op de website. En zo passeert een aantal uren, en ik alle tijd digitaal, virtueel.

Alleen’ s middags, rond 16: 00 heb ik tijd om een meisje te ontmoeten met vrienden. Echter, zelfs dan is de smartphone altijd douchen Facebook meldingen. Iemand heeft een brief geschreven. Iemand vraagt iets. En een ander doet een voorstel over een interessant onderwerp. En dus bijna tot de avond. Hoewel ik eindelijk communiceer met een normale, levende persoon, bepaalt het netwerk echter het ritme van onze gesprekken, elk moment onderbroken door geluiden uit een kleine spreker op een mobiele telefoon. Hij werkt in deze industrie van ‘s morgens tot’ s avonds.  S Avonds ga ik naar bed, en ik heb geen zin om een boek mee te nemen.

Al zoveel geleerd vandaag op het scherm monitor, dat Kindle (Ik, ook, boek!) ligt al een aantal weken constant op dezelfde plek. Ik ga naar bed. Morgen ziet alles er hetzelfde uit… in digitale vorm.

elektronischLeven zonder nieuwe technologieën. Geen wonder dat er mensen in de wereld zijn die geloven dat nieuwe technologieën het vermogen om met elkaar te communiceren hebben vernietigd of van de wereld om ons heen te genieten. Een van hen is Blair McMillan, een 27-jarige man met Guelph in Ontario. Blair-kaart. Eens kon ik mijn 5-jarige zoon niet overtuigen om naar buiten te gaan om met vrienden te spelen. De jongen bleef liever thuis en speelde op de ipad van zijn vader. Toen besloot Blair zijn leven te veranderen. Hij besloot dat zijn wereld weer analoog zou zijn, net als in 1986, toen hij werd geboren. Er zullen geen mobiele telefoons, laptops, Internet, auto navigatie, maar ze zullen voor it boeken en tijd doorgebracht met familie. Doe dat.

Zoals hij zegt, de oorsprong was erg complex. Het was vooral moeilijk om van een mobiele telefoon af te komen. De eerste twee weken raasde hij zelfs dat iemand hem constant belde of net een bericht had ontvangen. Nu brengt hij meer tijd door met zijn familie. Ten eerste, door zijn idee, verloor hij zijn baan. Momenteel, de vader die thuis zit en voor de familie zorgt. Plannen om CV ‘ s te sturen naar verschillende bedrijven, natuurlijk, geschreven met de hand. Een jaar zonder Internet. Trouwens, het deed me denken aan het verhaal van Paul Miller, een journalist die besloot een jaar zonder Internet te leven.

Hij gebruikte nieuwe technologieën, telefoons en computers, maar nooit verbonden met het netwerk, controleerde e-mails, las websites. Ik heb het Internet een jaar geleden verlaten. Ik dacht dat ik door hem onproductief werd. Ik dacht dat hij mijn ziel had vernietigd. Nu, na dit jaar moet ik schrijven hoe ik al mijn problemen oploste, zoals ik begreep, realistischer, passender. Echter, het is 20: 00, en ik ben net wakker. Ik heb de hele dag geslapen.

Ik werd wakker gemaakt door telefoonberichten van vrienden en collega ‘ s. Ik kijk nu naar Toy Story, en zo nu en dan kijk ik naar de knipperende cursor in een tekstdocument, en dwing mezelf om iets te schrijven omdat mijn leven onproductief is geworden.

Ik zou die Paul niet willen ontmoeten die ik werd na dit jaarlijkse avontuur, ” schrijft hij in zijn artikel. Paul ‘ s begin was geweldig. Hij begon te fietsen, om meer vrienden te ontmoeten, om Griekse literatuur te lezen. Hij had zelfs de helft van zijn roman geschreven, en zijn meester begon nerveus te worden over Paul die hem met meer artikelen onder de douche zette. Ik verloor bijna 7 kg.

  • Alles zag er goed uit, bijna perfect. Na een tijdje, hoewel, ik niet genoeg fietsen, besteden zoveel tijd met vrienden, of lezen zoveel boeken. Hij verliet alle positieve aspecten van autonoom leven en vond in plaats daarvan andere gewoonten.
  • Zijn favoriete plek was de bank, waar hij uren zat, spelletjes speelde en naar audioboeken luisterde. Het werd saai, onproductief. Velen beweren dat het Internet en de nieuwe technologieën, ons leven is verslechterd.
  • We brengen te veel tijd door in de virtuele wereld, en niet genoeg met familie en vrienden. We praten niet meer zoals vroeger. Meestal zitten we voor een computer, tablet of smartphone in de hand. We kunnen niet meer alleen praten.

In plaats van boeken te lezen, te groeien, te ontwikkelen … we kijken stomme YouTube video ‘s en foto’ s van katten op Quake. 

Facebookvrienden. Maar dat is het niet. Ons leven is niet slechter of beter. Gewoon anders. Hoewel ik geen boeken lees, lees ik veel meer dan vroeger. Ik absorbeer artikelen en essays. Ik heb veel vrienden op Facebook, maar ik praat nauwelijks met ze. Als

elektronisch

Facebook er niet was, zou ik dan praten? Niet. Ik ontmoet de vrienden die ik wil ontmoeten. Zonder. Ik negeerde de anderen al, communiceerde niet met hen. Het maakt me niet uit wat er met ze aan de hand is. Ik ken deze mensen niet meer. Ik weet niet wie ze zijn. Maar dankzij het Internet is het makkelijker voor mij om mijn werk te doen. Bovendien, dankzij het netwerk, heb ik deze baan.

Als dat niet zo was, zou je deze sms nu niet lezen. Sommigen van jullie denken waarschijnlijk dat het goed is, want ik heb een paar minuten van mijn leven verspild aan een zinloos artikel. Je hebt dat recht, maar als je vrienden ontmoet, vertel je ze waarschijnlijk Blair en Paul ‘ s verhaal. Misschien praat ik niet met 99% van mijn vrienden, maar deze 1% is erg belangrijk voor mij en ik kan constant contact met hen hebben.

Met een GSM Weet ik wat er aan de hand is met mijn vriendin op het werk. Ik weet bijvoorbeeld dat ik erg moe ben en wil dat ik haar kom halen. Ik weet dat het goed werkt vandaag. Ik weet dat een vriend een nieuwe, beter betaalde baan heeft. Dat Weet ik.… Ik weet dat onze levens anders zijn. Niet slechter of beter. En ook al ben ik de hele tijd online en soms heb ik geen gemoedsrust, ik ben gelukkig. En bijna elk weekend dat ik met vrienden doorbreng … in offline modus.

ELEKTRONISCH

BlackHawk V8 – drone – kruidvat – prijs – forum – effecten – radar – gel

HealthWatch – SmartWatch – kopen – radar – review – werkt niet – gel – instructie

LangAI Pro V8 – vertaler van vreemde talen – forum – gel – kruidvat – prijs – ervaringen – nederland

Ling Fluent – helpt bij het leren van vreemde talen – capsules – werkt niet – tablets – radar – gel – kruidvat

Jinx Repellent Magic Formula + Salt – formule van geluk – contra-indicaties – tablets – forum – radar – review – crème

Mobile White – voor het bleken van tanden – kopen – Nederland – radar – fabricant – forum – instruction

MosQuito Pro – muggenbestrijding – kruidvat – apotheek – price – compostion – ervaringen – instruction

Airco 360 – airco – forum – effect – apotheek – radar – werkt niet – kruidvat

ShowerSpaPro – douchekop – apotheek – kopen – werkt niet – compostion – kruidvat – ervaringen

WIFI UltraBoost – wifi signaalversterker – radar – effect – review – forum – waar te koop – instruction

HomePolice24 – intelligent home security systeem – fabricant – forum – instruction – ervaringen – radar – price

SoundPRO Sport – sporthoofdtelefoons – Nederland – kopen – forum – price – instruction – compostion

ICold – airco – Ervaringen – Review – Contra-indicaties – radar – Kopen – forum

Cube air cooler – airco – Contra-indicaties – Effecten – prijs – radar- kopen – Ervaringen

Ice cube – airco – Effecten – waar te koop – instructie – Radar – Review – opmerkingen

Fresh-R airco – website – Nederland – recensies – beoordelingen – forum – kopen – product werkt niet – prijs – airconditioner

CoolAir – klimaatsverandering – kopen – Contra-indicaties – forum – Review – fabricant – Effecten

Verisure – alarm – radar – Effecten – Contra-indicaties – Nederland – Instructie – forum

reserveringen