reserveringen

0
Rate this post

reserveringen

U kunt via deze website reserveringen maken voor Mazzo en natuurlijk bent u van harte welkom om in te wandelen als u in de blog buurt bent.

Mazzo is ook geschikt voor groepsreserveringen. We kunnen een passend menu samenstellen volgens uw wensen. Groepsreserveringen beginnen met 10 personen of meer.

Neem voor meer informatie over het huren van de locatie, evenementen, drankjes en dergelijke contact op met onze verkoopafdeling. Telefoonnummer 020 – 344 64 02 of via e-mail: [email protected].

events

Tot de eerste week van januari is Mazzo nog steeds een zeer geschikte locatie voor zowel kleine als grote evenementen. Of het nu gaat om een drankje, een diner voor familie of vrienden, een fotoshoot of een zakelijk evenement, er zijn mogelijkheden voor elke gelegenheid en alles kan naar wens worden geregeld.

Onze evenementen departmant kunnen meedenken en helpen. U kunt contact opnemen met onze verkoop- en evenementenafdeling via telefoonnummer 020-344 64 27 of via e-mail: [email protected].

contact en locaties

Mazzo ligt in de Jordaan, een historische woonwijk in het centrum van Amsterdam. De Jordaan is ongetwijfeld een van Nederlands meest gevierde, geromantiseerde en gepoeticiseerde woonwijken. Mazzo ligt aan de Rozengracht, op loopafstand van de Westertoren.

ELEKTRONISCH

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in