kunnen ont apotheek Onycosolve Nederland

0
kunnen ont apotheek Onycosolve Nederland

Ringworm van de lies.

Ringworm van de lies wordt zo genoemd omdat het een infectie van de lies en het bovenste deel van de dijen is: het is een ziekte die vrij gebruikelijk is bij degenen die sportieve activiteiten uitoefenen en ook om die reden veel zweten.

Eigenlijk kan de schimmel die deze infectie veroorzaakt zich op de huid van iedereen verspreiden.

 • het onderwerpt zich zeer lang aan hitte en vochtigheid.
 • beperkte kleding aantrekken, zoals bikini’s die over de huid wrijven.
 • handdoeken en ook kleding delen met iemand anders.
 • het droogt volledig uit na de douche.
 • Anders kan de infectie maanden of weken aanhouden.

Nederland apotheek Onycosolve kunnen ont

Voetschimmel.

Voetschimmel beïnvloedt normaal gesproken de voetzolen, de locaties tussen de vingers en soms de nagels van de voeten.

Door de besmette voet aan te raken en vervolgens een ander deel van het lichaam aan te raken, kan de infectie zich ook apotheek kunnen ont Nederland Onycosolve verspreiden naar de handpalmen, de lieslocatie of de oksels.

De voet van een professionele atleet wordt zo genoemd vanwege het feit dat deze normaal de voeten beïnvloedt op basis van beter zweten en zweten, zoals regelmatig gebeurt bij atleten.

Nederland apotheek Onycosolve kunnen ontAfbeeldingen.

Fotografie van infecties met ringworm op de arm; ze zijn kenmerkend voor hun ronde vorm.

 • Ringworm op de hoofdhuid.
 • Ringworm tussen de tenen.

Door Drgnu23 (eerste uploader) – Absorbeerde mijn klinische techniek door DrGnu. Ik houd het contract vast. Er is geen ID in de afbeelding., CC BY-SA 3.0, Hyperlinks.

Om te voorkomen dat de infectie

Transmission.

De schimmels die ringworm creëren, kunnen op de huid en in de omgeving vermenigvuldigen en vermenigvuldigen, om deze reden gebeurt de overdracht meestal per oproep met individuen of oppervlakken verontreinigd door drie primaire instellingen :.

Van een persoon die door de infectie is beïnvloed: de infectie kan telefonisch worden verzonden met iemand die door de schimmels is beïnvloed. Om te voorkomen dat de infectie zich verspreidt, moet kunnen ont Nederland Onycosolve apotheek iedereen die ringworm heeft, deze niet delen met kleding, handdoeken, kammen of andere persoonlijke spullen van anderen.

Van een dierenliefde: je kunt besmet raken door een getroffen huisdier aan te raken. De overdracht is mogelijk door verschillende soorten huisdieren, bestaande uit huisdieren en ook katachtigen, vooral bij pups. Ook andere soorten, zoals koeien, varkens, paarden en geiten, kunnen mensen besmetten.

Uit de omgeving: de schimmels die ringworm maken, kunnen op oppervlakken doordringen, met name op vochtige locaties zoals bergruimtes en openbare douches. Daarom is het een uitstekende richtlijn om niet op blote voeten op dergelijke locaties te lopen.

De infectie is erg uitgebreid. Iedereen test het zelf Onycosolve kan besmet raken, ook als de personen met het kwetsbare immuunsysteem bijzonder risico lopen en het gevaar lopen de infectie niet te bestrijden.

 • Ze zijn ook waarschijnlijker in contact met de schimmels die ringworm veroorzaken.
 • de personen die openbare Nederland apotheek Onycosolve kunnen ontdouches of kleedruimtes gebruiken.
 • professionele atleten (vooral degenen die sporten met bellen, zoals geklungel).
 • personen die strakke schoenen dragen of overmatig zweten.
 • de onderwerpen in nauwe relatie met huisdieren.

Symptomen.

Ringworm.

De infectie kan de huid van elke vorm van het lichaam beïnvloeden, naast de nagels van de handen en voeten.

De symptomen van ringworm hangen meestal af van de getroffen locatie, maar omvatten over het algemeen :.

 • jeuk van de huid.
 • de uitbarsting in de vorm van een ring ,.
 • rode, schilferige en gebarsten huid.
 • haaruitval als het gaat om tinea capitis.

De tekenen verschijnen meestal 4-14 dagen na contact met de schimmels die verantwoordelijk zijn voor de onderscheidende kenmerken.

 • de jeuk.
 • de ontsteking van de huid.
 • en een laesieronde en patches die de buitenkant infecteert, en het duidelijkst is op de centrale locatie.

Apotheek kunnen ont Nederland Onycosolve

De symptomen van de infectie manifesteren zich in het kenmerk van het betrokken lichaamsgebied :.

Voeten (tinea pedis of voet van professionele atleet): tekenen zijn onder meer een rode huid, ontstoken, afbladderend en ook jeuk tussen de tenen, vooral tussen de vierde en de 5e vinger. Mogelijk ook geïnteresseerd in de hiel en de plant. In ernstige gevallen kan de huid van de voet in blaasjes verschijnen.

Apotheek kunnen ont Nederland OnycosolveDe hoofdhuid (tinea-capitis): presenteert zich normaal als een glanzende kaal, rond, rood, krassend en ook schilferig. De locatie Onycosolve apotheek kunnen ont Nederland van kaalheid kan uitbreiden en de verspreiding van de infectie kan meer kaalheid veroorzaken.

Het materialiseert zichzelf in het begin als een kleine piaghetta die op een puist lijkt en ook in een tweede moment kan fragmentarisch, bereik of vlokken genereren. De vlokken kunnen worden aangezien voor roos.

meestal aan de binnenzijden

Als een uitvoerbaar effect van deze schimmelinfectie, kan het haarverlies gemakkelijk worden beschadigd of beschadigd. Het kan bovendien zwelling, gevoeligheid en pijn in de hoofdhuid veroorzaken. Het is regelmatiger bij jongeren dan bij volwassenen.

De lies (tinea cruris, of jeuk van de jockey): ringworm lies verschijnt onder het soort geschubde vlekken, rood en ook krassend, meestal Nederland kunnen ont apotheek Onycosolve aan de binnenzijden van de huid plooien van de bovenbenen; het kan creëren.

 • jeuk, ontsteking of verbranding in de liesstreek, het bovenbeen of de rectale locatie.
 • ontsteking in het liesgebied, de dij of het anale gebied.
 • schilfering, schilfering of beschadiging van de huid.
GEZONDHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in